محل تبلیغات شما
برخی اوقات برای همه ما اتفاق افتاده که برای حذف، تغییر نام و یا ویرایش یک فایل در ویندوز با پیغام خطا مواجه می شویم. این مشکل به دلیل عدم اجازه دسترسی به ویرایش یا حذف که در برخی برنامه ها و فایل ها اعمال می شود. این پیغام به شکل زیر می باشد:

Folder Access Denied. You need permission to perform this action. You require permission from the computer’s administrator to make changes to this folder

برنامه های زیادی برای رفع این مشکل ساخته شده است که هرکدام نقاط قوت و ضعف مختص خود را دارند. قبلا نرم افزار Unlocker را در سه بعدی مشاهده کرده بودید اما در این پست به معرفی نرم افزاری دیگر با توانایی های منحصر به فرد می پردازیم.

نرم افزار رایگان LockHunter برای حذف فایل هایی که به علت نامعلومی مسدود شده و امکان حذف یا تغییر نام را ندارد. این برنامه برای مبارزه با نرم افزارهای مخرب نیز بسیار کاربرد دارد و توسط آن می توانید هر فایلی را بطور کامل از سیستم خود حذف کنید. LockHunter طبق تجربه خودم بسیار قویتر از Unlocker است. بارها پس از نصب ویندوز مشاهده می کردم که فایلی با حجم ناچیز در پوشه Temp جا خوش کرده اما به هیچ وجه پاک شدنی نبود. اما این فایل سمج با استفاده از این نرم افزار فوق العاده به سادگی حذف گردید.



پس از نصب این برنامه می توانید در منوی راست کلیک به آن دسترسی داشته باشید تا به راحتی بر روی فایل های قفل شده راست کلیک کرده و با انتخاب What is locking this file فایل را به منوی برنامه انتقال داده و عملیات حذف یا ویرایش را انجام دهید. همچنین می توانید با اجرای برنامه از طریق دکمه ای که در کنار کادر جستجو قرار دارد مسیر فایل مورد نظر را به برنامه دهید.

ورژن 2.0 نرم افزار LockHunter را می توانید با حجم 1.29 مگابایت از طریق لینک زیر دریافت کنید.

پسورد:
دانلود LockHunter

:: موضوعات مرتبط: ترفند ویندوز
:: برچسب‌ها: حذف کامل فایل های مخرب, تغییر نام فایل قفل شده, حذف فایل
 
چگونه PDF بسازیم
+ نوشته شده در دوشنبه هجدهم آذر 1392 ساعت 17:40 شماره پست: 111
چگونه PDF بسازیم؟ + آموزش تصویری
PDF یکی از محبوب ترین نوع فایلها در دنیای کامپیوتر برای نگهداری مستندات محسوب می شود و اکثر کتابها، مقالات و . تحت این قالب منتشر می شوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، آیا شما هم به ساخت یک فایل پی دی اف نیاز پیدا کرده اید؟ پس تا انتهای این آموزش با ما باشید.

نرم افزار های زیادی برای ساخت فایلهای PDF وجود دارد، در این قسمت شما را با یک نمونه رایگان از این دست نرم افزار ها و روش استفاده از آن آشنا می کنیم.

1- DoPDF را را دانلود و نصب کرده، فرض کنید می خواهیم یک فایل متنی Word را به PDF تبدیل کنیم، فایل Word  را باز کرده و روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.


2- گزینه پرینت را انتخاب نمایید.


3- در پنجره باز شده پرینتری که نام doPDF دارد را انتخاب کنید.


4- یادتان باشد که اندازه صفحات را به درستی انتخاب کنید که معمولا A4 می باشد.


5- کلید ok را کلیک کنید.


6- در پنجره باز شده مکانی که می خواهید فایل PDF در کامپیوتر شما ذخیره شود را تعیین کرده و OK را کلیک کنید تا فایل PDF شما ایجاد شود.


7- حال اگر بخواهید هر فایل دیگر که قابل پرینت باشد را به PDF تبدیل کنید باید همین روش را تکرار کنید. مثلا روی یک فایل عکس راست کلیک کرده و Print را انتخاب کنید.


8- در صفحه باز شده همان تنظیمات قبلی را انجام داده و PDF خود را تولید کنید. هر فایلی که قابل پرینت شدن باشد به این روش می توان تبدیل به PDF نمود.
برچسب ها:چگونه فایل پی دی اف بسازیم،چگونه فایل PDFبسازیم،آموزش ساخت فایل PDF،دامناب
 
عملكرد مودم
+ نوشته شده در شنبه شانزدهم آذر 1392 ساعت 20:51 شماره پست: 110
مودم چیست ؟


Modem مخفف کلمات Modulator/Demodulator بوده و به شما امکان می دهد که کامپیوتر خود را به یک خط تلفن استاندارد متصل کنید به طوری که قادر به ارسال یا دریافت داده های الکترونیکی باشید. در واقع استفاده از مودم کلید اصلی ورود به دنیای اینترنت و وب جهان شمول (www=world wide web)، سرویسهای آنلاین تجاری، ایمیل، و سیستمهای بُرد بولتین (BBSes) می باشد.


انواع مودم:
بسته به سلیقه و نیاز شما و اینکه کامپیوتر شما چگونه تنظیم شده است، می توانید سیستم خود را به یک مودم خارجی (External)، داخلی (Internal) و یا مودم Card PC مجهز سازید. همه سه نوع مودم به یک شکل کار می کنند ولی هریک فواید و مشکلات خاص خود را دارند.

 


1. مودم خارجی:
در بین مودم های ذکر شده، نصب و راه اندازی مودم خارجی ساده تر است. زیرا برای نصب آن نیاز به باز کردن درب کیس کامپیوتر نیست. مودمهای خارجی منبع تغذیه مخصوص خود را داشته و از طریق کابلی به پورت سریال کامپیوتر متصل می شوند. خط تلفن هم به داخل سوکتی واقع در پشت مودم متصل می شود.


از آنجا که مودمهای خارجی دارای منبع تغذیه خاص خود هستند می توانید بدون آنکه کامپیوتر خود را خاموش کنید و تنها با خاموش کردن مودم بلافاصله اتصال اینترنت خود را قطع کنید. حسن دیگر مودم خارجی نسبت به داخلی آنست که با توجه به آنکه این نوع مودم منبع تغذیه مخصوص خود را داراست، هیچ مقداری از انرژی الکتریکی را از کامپیوتر دریافت نمی کند. شما همچنین می توانید نحوه عملکرد مودم خود را با توجه به چراغهای واقع بر روی آن که نمایانگر وضعیت مودم هستند ملاحظه کنید.

 

 

2. مودم داخلی:

زمانی که اقدام به خرید کامپیوتر آماده می کنید، معمولا مودم داخلی در آن نصب است. لذا مودم های داخلی اغلب با سیستم کامپیوتری تطابق بیشتری داشته و  نیاز به توجه خاصی ندارند. زمانی که یک برنامه اتصال به اینترنت را در کامپیوتر خود اجرا می کنید مودم داخلی فعال می شود و زمانی که از آن برنامه خارج می شوید مودم خاموش می شود. این راحتی استفاده، مودم داخلی را مخصوصا برای کاربران مبتدی به ابزاری مفید تبدیل می کند.

مودمهای داخلی معمولا ارزانتر از مودمهای خارجی هستند ولی اختلاف قیمت معمولا ناچیز است.

مهمترین مشکل استفاده از مودمهای داخلی مکان قرارگیری آنهاست: آنها درون کیس کامپیوتر هستند. لذا زمانی که می خواهید یک مودم داخلی را جایگزین کنید بایستی درب Case کامپیوتر را باز کرده و مودم را تعویض کنید.

 

 

3. مودم PC Card :

این نوع از مودمها که برای کامپیوترهای قابل حمل (مثل لپ تاپها) طراحی می شوند به اندازه یک کارت اعتباری هستند و درون اسلات PC Card موجود در Notebook ها یا کامپیوترهای دستی قرار می گیرند. زمانی که به مودم نیاز نیست می توان آنرا برداشت. به جز از نظر اندازه، مودمهای PC Card شبیه ترکیبی از مودمهای داخلی و خارجی هستند. این دستگاهها مستقیما به داخل یک اسلات خارجی (پورت) در کامپیوتر قابل حمل متصل می شوند، لذا برای اتصال آنان کابلی نیاز نیست و فقط برای اتصال به خط تلفن نیازبه کابل وجود دارد. این کارتها انرژی الکتریکی مورد نیاز خود را از کامپیوتر تامین می کنند که مادامیکه کامپیوتر در حال کار با باتری نباشد مشخصه خوبی است. استفاده از مودم PC Card در کامپیوتر قابل حملی که با باتری کار می کند باعث کاهش طول عمر باتری می شود.

 

مودم چگونه کار می کند؟

زمانی که مودم در حال برقراری اتصال است صداهای جیغ مانندی از آن به گوش خواهد رسید. اینها سیگنالهای دیجیتالی هستند که از طرف کامپیوتر مبدا (درخواست کننده برقراری اتصال) ارسال شده و به صداهای قابل شنود Modulate می شوند (به سیگنالهای آنالوگ صدا تبدیل می شوند). مودم برای نمایش رقم 1 یک Tone قویتر (صدای بلندتر) و برای نمایش رقم 0 یک Tone ضعیفتر می فرستد.

در انتهای دیگر اتصال مودم شما، کامپیوتر مقصد از طریق مودمش این پروسه را به طور عکس انجام می دهد. مودم مقصد (دریافت کننده سیگنال) Tone های متفاوت را Demodulate (تبدیل سیگنالهای آنالوگ صدا به سیگنالهای دیجیتال) می کند، آنان را به سیگنالهای دیجیتال تبدیل کرده و به کامپیوتر مقصد می فرستد. در واقع، این پروسه پیچیده تر از ارسال و دریافت سیگنالها در یک جهت و سپس جهت دیگر است. مودمها به طور همزمان سیگنالها را در تکه های کوچک ارسال و دریافت می کنند. مودمها می توانند سیگنالهای داده های ورودی و خروجی را با توجه به نوع Tone استانداری که هریک استفاده می کنند تشخیص دهند.

یک بخش دیگر پروسه تبدیل (ترجمه) شامل حفظ جامعیت ارسال است. مودمها یک کد ریاضی اضافی را در طول مسیر با هم تبادل می کنند. این کد مخصوص Checksum نام دارد و به هر دو کامپیوتر (مبدا و مقصد) اجازه می دهد که از دریافت صحیح و مناسب بخش های داده ای اطمینان یابند. اگر جمعهای ریاضی مطابقت نداشته باشند مودمها از طریق ارسال مجدد بخشهای داده مشکل را برطرف می سازند. مودمها همچنین مداربندی خاصی دارند که آنان را قادر می سازد قبل از Modulate کردن سیگنالهای دیجیتال آنان را فشرده سازند و پس از Demodulate کردن سیگنالها آنان را از حالت فشرده خارج سازند. برای آنکه داده در طول خطوط تلفن قابل جابه جایی باشد، در فرایند فشرده سازی/خروج از حالت فشرده سازی فشرده میشود.

مودمها داده های آنالوگ ارسالی از طریق خطوط تلفن را به داده های دیجیتالی تبدیل می کنند که کامپیوترها قادر به خواندن آنها هستند. این فرایند شامل Modulate کردن و Demodulate کردن سیگنالهای دیجتالی کامپیوتری به سیگنالهای آنالوگی است که در طول خطوط تلفن حرکت می کنند. به عبارت دیگر مودم داده کامپیوتری را به زبانی که در تلفن ها استفاده می شود ترجمه می کند و سپس این پروسه را عکس می کند و داده دریافتی از خط تلفن را به زبان کامپیوتر ترجمه می کند.

تفاوت بین سیگنالهای دیجیتال و آنالوگ

یک کامپیوتر فعالیتهای خود را با روشن و خاموش کردن یک سری از سوییچ های الکترونیکی که ارقام صفر و یک را نشان می دهند انجام می دهد. سوییچ خاموش نشان دهنده رقم صفر، و سوییچ روشن نشان دهنده رقم یک می باشد. ترکیب این کدهای دیجیتال، برای نمایش متون، فرمانهای کامپیوتری وگرافیک در درون کامپیوتر به کار می رود. از سوی دیگر تلفن با ارسال صدا از طریق یک سیگنال آنالوگ ممتد در کنار یک جریان الکترونیکی کار می کند که از نظر فرکانس و مقاومت متغیر است.

 

 طرز کار مودم

آشنایی با مودم ADSL

آشنایی با مودم ADSL

 

با توجه به فراگیرشدن استفاده از اینترنت پرسرعت یا همان ADSL می بایست جهت استفاده شخصی یا عمومی قسمت اصلی آن که طرف کاربر استفاده می شود را کامل بشناسیم، چون این مطلب هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ کیفی می تواند تاثیر موثری در استفاده از اینترنت و به کارگیری آن داشته باشد. در ادامه به تعریف و نحوه کار یک مودم ADSL می پردازیم.

● تعریف یک مودم ADSL:

برای آنکه بدانیم یک مودم ADSL چگونه کار می کند اول در مورد ارتباط مودمهای DSL که ADSLنیز که از خانواده آنها می باشد صحبت می کنیم.

● نحوه کار مودم های DSL:

کاربران از طریق یک مودم معمولی، یا با استفاده از شبکه محلی در دفتر کار خود، یا از طریق یک مودم کابلی و یا با استفاده از یک اتصال DSL به اینترنت متصل می شوند. اتصال DSL یک اتصال پر سرعت است که از سیم های عادی به کار رفته در خطوط تلفن بهره می برد.

● مزایای اتصال DSL عبارت هستند از :

ـ کاربران می توانند در هنگام اتصال به اینترنت از خط تلفن برای برقراری مکالمات تلفنی نیز استفاده کنند .

ـ سرعت مودم های DSL از مودم های معمولی بسیار بالاتر است (5/1 مگابیت در ثانیه) در مقایسه با 56 کیلوبیت در ثانیه.

ـ برای استفاده از مودم های DSL ومیً به سیم کشی جدید نیاز نیست. این مودم ها می توانند از خط تلفن موجود کاربران استفاده کنند .

ـ شرکتی که اتصال DSL را ارائه می کند، معمولا مودم را نیز به همراه خدمات نصب ارائه می کند .

● مودم های DSL نقاط ضعفی نیز دارند که عبارت هستند از :

ـ هر چه فاصله کاربران از مرکز ارائه کننده خدمات کمتر باشد، این مودم ها بهتر کار می کنند.

ـ سرعت اتصال از طریق این مودم ها به هنگام دریافت داده ها از اینترنت، بیشتر از زمان ارسال داده است .

ـ خدمات DSL یا به عبارت دیگر روشی که برای گنجانیدن اطلاعات بیشتر در یک خط تلفن معمولی به کار می رود تا امکان برقراری ارتباط تلفنی را در حین اتصال به اینترنت به کاربران دهد، شرح داده شده است .

● تقسیم سیگنال ها:

دو استاندارد رقیب و ناسازگار برای مودم های ADSL ، وجود دارد :

1) استاندارد رسمی ANSl که سیستمی به نام Discrete Multitone یا DMT است و طبق گزارش تولید کنندگان، امروز ، اکثر تجهیزات ADSL از آن استفاده می کنند؛

2) استانداری که در گذشته مورد استفاده قرار می گرفت و کاربرد ساده تری داشت، سیستم CAP بود که در بسیاری از اتصالات اولیه ADSL به کار می رفت.

سیستم CAP ، سیگنال های خط تلفن را به سه باند مختلف تقسیم می کند: مکالمات تلفنی در باند صفر تا چهار کیلوهرتزی حمل می شوند، مانند وضعیت موجود در تمام مدارهای POTS کانال انتقال دهنده داده ها از کاربر به سرور که در باند بین 25 و 160 کیلوهرتز ، منتقل می شود. کانال انتقال داده از سرور به کاربر که از فرکانس 240 کیلوهرتز آغاز شده و طبق شرایط (طول خط ، میزان پارازیت و تعداد کاربران در یک مرکز سوئیچ مخابرات) تا حداکثر 5/1 مگاهرتز افزایش می یابد.

این سیستم، با سه کانال که با فاصله زیاد از یکدیگر قرار دارند، احتمال تداخل بین کانال های یک خط یا تداخل بین سیگنال های خطوط مختلف را به حداقل می رساند. سیستم DMT نیز سیگنال ها را به کانال های مجزا تجزیه می کند. اما برای تبادل داده ها بین کلاینت و سرور از دو کانال عریض استفاده نمی کند، بلکه داده ها را در 247 کانال جداگانه با پهنای باند 4 کیلوهرتز جای می دهد.

در مقام مقایسه، مجسم کنید که شرکت مخابرات خط مسی تلفن شما را به 247 خط چهار کیلوهرتزی تقسیم کرده و سپس به هر یک از آنها یک مودم وصل کند ؛ در نتیجه معادل 247 مودم در یک زمان به کامپیوتر شما متصل خواهد شد . هر کانال کنترل می شود و اگر کیفیت آن بیش از حد پایین باشد، سیگنال به کانال دیگری انتقال داده می شود.

این سیستم به طور دائم سیگنال ها را به کانال های مختلف منتقل می کند تا بهترین کانال ها را برای انتقال و دریافت بیابد. به علاوه ، بعضی از کانال های سطح پایین تر (کانال هائی که با فرکانس 8 کیلوهرتز آغاز می شوند)، به عنوان کانال های دو جهته مورد استفاده قرار می گیرند. کنترل و مرتب سازی اطلاعات در کانال های دو جهته و حفظ کیفیت در تمامی 247 کانال ، موجب پیچیده شدن پیاده سازی DMT در مقایسه با سیستم CAP شده است، اما در عوض DMT انعطاف پذیری خطوطی را که کیفیت های مختلف دارند، افزایش می دهد. البته از نظر کاربران DSL سیستم های CAP و DMT با یکدیگر مشابه هستند. با نصب ADSl معمولا چند فیلتر کوچک در اختیار کاربر قرار می گیرد تا آنها را به پریزهای مورد استفاده تلفن متصل کند. این فیلترها، فیلترهای ساده ای به نام فیلتر پایین گذر LP هستند که تمام سیگنال هائی را که فرکانس آنها از حد خاصی بالاتر است، حذف می کنند.

از آنجائیکه تمام مکالمات تلفنی در فرکانس های پایین تر از چهار کیلوهرتز صورت می گیرند، فیلترهای LP برای متوقف کردن تمام ارتباطات بالاتر از این فرکانس ساخته می شوند تا سیگنال های داده با مکالمات استاندارد تلفنی تداخل نکنند .

● تجهیزات DSL:

تجهیزات اتصالات ADSL شامل دو قطعه است؛ یک قطعه که مورد استفاده کاربران قرار می گیرد و قطعه دیگر که ارائه دهندگان خدمات اینترنتی، شرکت تلفن یا سایر تامین کنندگان خدمات DSL به آن نیاز دارند .

قطعه مورد استفاده کاربران ، یک گیرنده/فرستنده DSL است که می تواند خدمات دیگری نیز ارائه کند . تامین کنندگان خدمات DSL برای دریافت اتصالات مشتریان خود، به یک DSLAM نیاز دارند .

● گیرنده / فرستنده DSL:

اغلب کاربران خانگی به دستگاه گیرنده/فرستنده DSL خود ( مودم DSL) گویند اما مهندسان شرکت مخابرات یا ارائه دهندگان خدمات اینترنتی ، آن را ATU_R می نامند . صرف نظر از نام این دستگاه ، این وسیله ، نقطه ارتباطی داده های موجود در کامپیوتر یا شبکه کاربر با خط DSL است. اگر چه اکثر مودم های نصب شده در مناطق مسی از اتصالات USB یا اترنت 10 Base_T استفاده می کنند اما می توان دستگاه گیرنده / فرستنده را به روش های مختلفی به تجهیزات کاربر متصل کرد. با وجود این که اکثر گیرنده/فرستنده های ADSL عرضه شده توسط ارائه دهندگان خدمات اینترنتی و شرکت مخابرات صرفا گیرنده/فرستنده هستند، دستگاه هائی که شرکت های مورد استفاده قرار می دهند ممکن است از ترکیب روترهای شبکه، سوئیچ ها یا سایر تجهیزات شبکه سازی در یک پلت فرم تشکیل شده باشند.

● DSLAM:

دستگاه DSLAM مورد استفاده ارائه کنندگان خدمات دسترسی، دستگاهی است که در واقع امکان کارکرد DSL را به وجود می آورد. DSL_AM اتصالات تعداد زیادی از مشتریان را جمع آوری کرده و آنها را در یک اتصال پرظرفیت به اینترنت قرار می دهد. دستگاه های DSLAM معمولاَ انعطاف پذیر هستند و می تواننداز انواع DSL و انواع مختلف پروتکل ها و استانداردها (برای مثال CAP وDMT) پشتیبانی کنند. به علاوه ، دستگاه DSLAM ممکن است قابلیت های دیگری از جمله مسیریابی یا اختصاص آدرس های LP پویا به مشتریان را نیز داشته باشد. DSLAM تفاوت هائی اساسی میان اتصالات ADSL و مودم های کابلی ایجاد می کند. از آنجائیکه کاربران مودم های کابلی معمولا یک شبکه را که یک محله مسی را تحت پوشش قرار می دهد بین خود تقسیم می کنند، در بسیاری از موارد افزایش تعداد کاربران به کاهش کیفیت منجر می شود.

مودم های ADSL یک اتصال اختصاصی را از هر کاربر به DSLAM باز می گردانند و به این ترتیب کاربران به هنگام اضافه شدن کاربران جدید به شبکه ، کاهشی در عملکرد احساس نمی کنند ، البته تا زمانی که تعداد کل کاربران موجب ازدحام در یک اتصال مجزا و پرسرعت به اینترنت نشود. در آن مقطع ، تامین کنندگان خدمات می توانند با ارتقاء این فناوری، امکانات بیشتری را برای تمام کاربران متصل به DSLAM فراهم کنند.

 طرز کار مودم

آشنایی با طرز کار و عملکرد مودم

آشنایی با طرز کار و عملکرد مودم

یکی از شناخته شده‌ترین واژه‌ها در رایانه مودم» Modem است. حتی مبتدی‌ ترین کاربران رایانه، به دلیل آن‌که برای اتصال به رایانه به دستگاهی به نام مودم نیاز دارند، نام آن به گوششان خورده است، اما گاهی حرفه‌ای‌ترین کاربران رایانه هم دلیل نامگذاری این دستگاه به Modem را نمی‌دانند که البته ایرادی بر آنها نیز وارد نیست.

Modem مخفف دو کلمه Modulator/Demodulator است. این‌وسیله وظیفه تبدیل سیگنال‌های صوتی آنالوگ به دیجیتال و بالعکس را در سیستم‌های ارتباطی به‌عهده دارد. اغلب برای ارتباط با اینترنت از خط تلفن استفاده می‌کنیم. پیش از آنکه خطوط تلفن دیجیتال شوند، سیستم‌های تلفن آنالوگ بودند و رایانه‌ها سیگنال‌ها را به صورت واحد‌های گسسته دیجیتال پردازش می‌کنند.

بنابراین دستگاهی برای این‌گونه تبدیل‌ها لازم بود که به هنگام خروج اطلاعات از رایانه، آنها را از دیجیتال به آنالوگ تبدیل کند و برروی خط تلفن قرار دهد و به هنگام ورود اطلاعات به رایانه، اطلاعات را به‌صورت آنالوگ دریافت کرده و بعد از تبدیل کردن آنها به دیجیتال، به رایانه تحویل دهد البته مودم‌ها در کنار تبدیل‌های یاد شده، اعمال دیگری نیز انجام می‌دهند.

به‌عنوان مثال برای انتقال حجم زیادی از اطلاعات، مودم‌ها از روش‌های پیچیده‌ای استفاده می‌کنند تا داده‌ها را به‌صورت فشرده‌تر بر روی خطوط انتقال قرار دهند. همچنین تقریبا تمام مودم‌های معمول امروزی، به میان افزاری مجهز هستند که امکان شماره‌گیری و پاسخ‌گویی به تماس‌های تلفنی را در اختیار کاربران قرار می‌‌دهند. ضمن این‌که اغلب مودم‌ها، با وجود داشتن قابلیت‌های بسیار، برای انجام وظیفه، به نرم‌افزارهای ارتباطی مکمل نیازمند هستند.

مودم‌ در اصطلاح امروز:

امروزه بسیاری از خطوط ارتباطی، دیجیتال شده‌اند. ضمن این‌که فناوری‌های ارتباط نیز گسترش یافته و به‌دنبال آن دستگاه‌های دیگری نیز طراحی شده‌اند. دستگاه‌های جدید به علت کاربرد مشابه‌شان با مودم‌‌های قدیمی، با وجود عملکردی متفاوت، باز هم مودم نامیده شدند. بنابراین برخی مودم‌ها ممکن است وما به ‌تبدیل آنالوگ به دیجیتال و بالعکس نپردازند. در واقع امروزه <مودم>، به هر وسیله ارتباطی گفته می‌شود که رابط بین رایانه با خط ارتباطی است.

 طرز کار مودم

آشنایی با مودم (Modem)

آشنایی با مودم (Modem)

 

مو دم یکی از ابزارهای رایانه‌ای است که برای اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر از طریق خطوط‌ مختلف مخابراتی استفاده می‌‌شود. البته هریک از این دو کامپیوتر می‌‌توانند راهی به یک شبکه رایانه‌ای باشند.

نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است.

مودم های سریعی که در اینترنت روزانه استفاده می شوند، مودم های کابل و مودم های ADSL هستند. در ارتباطات تلفنی، مودم های رادیویی چهارچوب های مکرر از اطلاعات را در سرعت های اطلاعاتی بالا در اتصالات رادیویی میکروویو انتقال می دهند که بعضی از آنها بیش از یکصد میلیون بیت در هر ثانیه را منتقل می سازند. مودم های نوری اطلاعات را از فیبرهای نوری انتقال می دهند. اغلب اطلاعات متصل شده ی درون قاره ای کنونی از مودم های نوری برای انتقال در فیبرهای نوری زیردریایی استفاده می کنند. مودم های نوری به طور روتین دارای نرخ ها و سرعت های اطلاعاتی در دسترس حدود یک میلیون (910×1) بیت در هر ثانیه دارند. یک کیلو بیت در هر ثانیه ( s/kbit یا s/ kb یا (kbpsهمانطور که در این مقاله استفاده شد میانگین 1000 بیت در هر ثانیه است و 1024 بیت در هر ثانیه نمی باشد. برای مثال یک مودم 56 کیلویی قادر به انتقال اطلاعات تا بیش از 56000 بیت در هر ثانیه از طریق خط تلفن است.

تاریخچه مودم:

خدمات سیمی اخبار در دهه ی 1920 تجهیزات پیچیده ای بودند که تعریف را برآورد می ساختند اما نقش مودم برای نقش و کاربرد تسهیم شایع بود، بنابراین به طور رایج و مشترک در تاریخچه ی مودم ها مشمول نمی شوند. George Stibitz یک ماشین تحریر خودکار گیرنده ی پیام از مسافات دور جدید Hampshireb را به یک کامپیوتر در شهر نیویورک توسط خطوط تلفن در 1940 اتصال داد اما کلمه ی " مودم" هنوز ابداع نشده بود، بنابراین این نیز به حساب نمی آید.

مودم ها در آمریکا بخشی از سیستم دفاعی هوایی SAGE در دهه ی 1950 بودند که ترمینال ها را در پایگاه های مختلف هوایی، سایت های رادارها و مراکز توصیه و کنترل را به مراکز هدایت SAGE در آمریکا و کانادا متصل می کردند. SAGE در خطوط ارتباطی تخصیص یافت اما قطعات در هر انتها مشابه به مفهوم مودم های کنونی بودند. IBM مقاطعه کار اولیه برای هر دوی کامپیوترها و مودم های استفاده شده در سیستم SAGE بود.

چند سال بعد، شانس در میان CEO ی خطوط هوایی آمریکایی و یک مدیر ناحیه ای از IBM ایجاد شد که منجر به ایجاد یک مینی SAGE به عنوان یک سیستم بلیط دهی خطوط هوایی خودکار شد. ترمینال ها در ادارات بلیط دهی متصل یک کامپیوتر مرکزی بودند که موجودیت و در دسترس بودن را مدیریت می کرد. سیستم SABRE نیای سیستم Sabre کنونی است.

امتیاز انحصاری در آمریکا AT&T:

طی سال های بسیار AT&T یک کالای اعضاری در آمریکا در استفاده از خطوط تلفن باقی ماند که فقط اجازه می داد قطعات عرضه شده ی AT&T به شبکه اش پیوند بخورند. برای گروه رو به رشد کاربران کامپیوتری، AT&T دو سری زیر مجموعه ی دیجیتالی در 1958 معرفی کرد.

در تابستان 1960، نام دیتافون ((Data – phone برای جایگزینی واژه ی پیشتر زیر مجموعه ی دیجیتالی digital subset معرفی شد. تلفن اطلاعات Data – Phone 202 یک سرویس همزمان نیمه دوتایی بود که در اواخر 1960 به اوج رسید. در 1960، 20 IB, 20 IA معرفی شدند. مودم های هم زمان بودند که از دو بیت در هر band (علامت در ثانیه) کلید انتقال فاز استفاده می کردند.

103A در سال 1962 به بازار آمده و سرویس کامل دوتایی در 300 baud در خطوط تلفنی نرمال داشت.

FSK با استفاده تماس در 1070 یا 1270 هرتز بود و مودم پاسخگویی در 2025 یا 2225 هرتز انتقال می یافت. AS103 موجود در ترمینال های کم سرعت مانند IBM 2441, ASR33, KSR33 حال استفاده می شود. AT&T هزینه های مودم را با معرفی 113D اوریجتال و مودم های 113B /C فقط برای پاسخ کاهش داد.

مودم باهوش:

پیشرفت اصلی بعدی مودم ها، مودم های باهوش است که در سال 1981 توسط ارتباطات Hays معرفی شد. این مودم ها مودم استاندارد 103A bit /s بود اما به یک کنترل کننده ی کوچک می چسبید که به کامپیوتر اجازه می داد تا توصیه های را به آن ارسال کرده و آن را قادر به عملکرد خط تلفن سازد. سری توصیه شامل دستورالعمل ها برای برچیدن و آویزان کردن تلفن، شماره گیرها و تماس های پاسخگویی بودند. سری توصیه ی Hays اصلی اساسی برای کنترل کامپیوتر مودم های مدرن باقی می ماند. پیش از این مودم ها، مودم ها تقریبا اصلی اساسی برای کنترل کامپیوتر مودم های مدرن باقی می ماند. پیش از این مودم ها، مودم ها تقریبا به طور جهانی نیازمند یک پروسه ی دو مرحله ای برای فعال سازی یک اتصال بودند. 21 کاربرد می بایستی به طور دستی شماره ی دو دست را می گرفت روی گوشی تلفن استاندارد و سپس گوشی بدون یک متصل کننده ی صدایی می گذاشت.

سخت افزار add- ons شناخته شده به عنوان تماس گیرنده dialer در شرایط خاص استفاده شدند و در کل توسط شماره گیری فرد کار کردند. با مودم باهوش کامپیوتر قادر به شماره گیری به طور مستقیم با ارسال پیام به مودم بود بدین سان نیاز به تلفن مربوطه برای شماره گیری و متصل کننده ی صوتی حذف شد و در عوض مستقیما بر روی خط تلفن گذاشته شد و موجب تسهیل کار و عملکرد شد. برنامه های ترمینالی که لیست های شماره های تلفن را حفظ می کردند و پیام های تماسی را می فرستادند رایج شدند و این مودم ها و کلون هایش به انتشار سیستم های بر دو تابلوی اعلانات نیزی کوک کرد (BBSs).

سرعت های رو به افزایش (V.21 V.22 V.22bis):

مودم های باند صوتی در کل در 300 و 1200 بیت در هر ثانیه (V.21, V.22) در میانه ی دهه ی 1980 ماندند که چه در طول این دوره، متصل کنند وی صوتی از میان برداشته شد. مودم های سازش پذیر باهوش روانه بازار شدند.

مودم bit /S2400 برای لپ تاپ. یک سیستم bit /S2400V.22bis مشابه در مفهوم به سیگنال رسانی 1200- bit /s Bell 212 در آمریکا معرفی شد و به طور متفاوت تر و غیرسازگار در اروپا به بازار آمد. در اواخر دهه ی 1980، اغلب مودم ها قادر به پشتیبانی تمام این استانداردها بودند و bit /S2400 عملکرد رایج شد.

بسیاری از استانداردهای دیگر نیز برای اهداف ویژه معرفی شدند که با استفاده از کانال پر سرعت برای دریافت و یک کانال کم سرعت تر برای ارسال بود. یک نمونه ی نوعی در سیستم Minitel فرانسوی استفاده شد که در آن ترمینال های کاربر اکثریت زمانشان را صرف دریافت اطلاعات می کردند. مودم در ترمینال Minitel بدین سان در  bit /S1200برای گیرندگی و bit /S75 برای ارسال پیام به عقب به سرورها کرد. چنین راه حل هایی در بسیاری از شرایطی که در آن یک سو اطلاعات بیشتری را نسبت به سوی دیگر می فرستد مفید بودند. به علاوه ی تعداد استانداردهای با سرعت متوسط مانند Minitel، چهار شرکت آمریکایی برای نسخه های پر سرعت کالای یکسان مشهود شدند.

Telebit مودم پیشگام خود را در سال 1984 معرفی کرد که تعداد زیادی از کانال های کم سرعت برای ارسال یکطرفه در سرعت های بالائی  bit /S400استفاده شد. یک کانال اضافی منفرد در جهت عکس موجب شد دو مودم مقدار اطلاعات لازم را هر مودم در انتهای اتصال ارتباط دهند و مودم ها قادر به سوئیچینگ بودند در جهتی که دارای کانال های پر سرعت بود.

مودم های پیشگام نیز یک ویژگی را حمایت کردند که به آنها اجازه داد تا پروتکل " g" uncp حمایت کرده و به طور مشترک از سیستم های unix برای ارسال ایمیل استفاده کنند و سرعت سیستم را بالا ببرند بدین سان پیشگام ها بینهایت در سیستم های unix رایج شدند و در بازار در دهه ی 1990 قالب گشتند.

ربوتیک های آمریکا (USR) سیستم مشابهی را با نام HST معرفی کردند گرچه فقط عرضه تر 9600 بیت در ثانیه بود و کانال برگشت عظیم تری را ارائه می کرد در عوض USR بازار بزرگی را در میان آمار بران F : donet با ارائه ی مودم هایش به سیساب های BBS با قیمت کمتر ایجاد کرد که موجب فروشش به کاربران نهایی ایی شد که خواستار انتقالات فایل سریعتر بودند.

Hayes مجبور به رقابت بود و استاندارد 9600 بیت در ثانیه خود را بان نام 96 Express معرفی کرد که همچنین که با نام ping pong نیز معروفی کشور در کل مشابه PEP تله بیت بود

تصحیح خطا و فشردگی:

عملکرد های با این سرعت موجب بروز محدودیت هایی از خطوط تلفن شده که منجر به نرخ های خطای بالا شد و در راستایش سیستم های تصحیح خطای مودم ها معرفی شد که مشهورترینش سیستم های MNP میکروکام بود. یک رشته از استانداردهای MNP در دهه ی 1980 ایجاد شده اند که نرخ اطلاعات موثر را تا مقدار کمتری در هر زمان از حدود 25% در MNP1 به 5% MNP4 کاهش دادن 50 MNP یک پله جلوتر رفت و فشردگی اطلاعات را به سیستم اضافه نمود و بدین سان به طور حتم نرخ اطلاعات بالا می رود : در کل کاربر انتظار دارد که مودم MNP 3/1 برابر نرخ اطلاعات نرمال مودم را انتقال دهد. MNP سپس گشوده شده در سری مودم های 2400 بیت در ثانیه مشهود شد و هرگز انتشار نیافت.

ویژگی مشترک این مودم های پر سرعت ممنون برگشت که به آنها اجازه می داد در مورد مودم های دارای قابلیت کمتر استفاده کند. در طول تماس حاصله ی مودم یک سری از سیگنال ها را به درون خط برده و منتظر پاسخ مودم به آنها می شود. با سرعت بالا شروع می کنند و سرعتشان تا اینکه پاسخی بشنوند پایین می آید. بدین سان دو مودم USR قادر به اتصال در bit /S9600 بودند اما وقتی کاربر با یک مودم 2400 .Bit /s تماس می گیرد USR به سرعت رایج2400 bit /s برمی گردد. بدون چنین سیستمی اپراتور مجبور به داشتن چندین خط چندگانه برای کاربرد با سرعت بالا و پایین شد.

مودم‌های آنالوگ:

این مودم‌ها مرسوم‌ترین مودم‌ها در ایران هستند که عموما برای اتصال به اینترنت استفاده می‌‌شوند.

کار این مودم‌ها به این صورت است که به خطوط آنالوگ تلفن شهری متصل می‌‌شوند و کار تبدیل اطلاعات دیجیتال به آنالوگ (و برعکس) را انجام می‌‌دهند.می‌توانند راهی به یک شبکه رایانه‌ای باشند. مودم‌ها انواع مختلفی دارند که در کل می‌‌توان آنها را به این گروه‌ها تقسیم بندی کرد.

مودم‌های دیجیتال:

این مودم‌ها برای اتصال به خطوط دیجیتال تلفن‌ شهری استفاده می‌شوند، و کار تبدیل اطلاعات دیجیتال خطوط تلفن را به اطلاعات قابل فهم برای رایانه (و برعکس) را انجام می‌دهند. هزینه این اتصال نسبت به هزینه خطوط آنالوگ بالاتر است و بالاترین نرخ انتقال اطلاعات در این مودم‌ها برابر 64 کیلوبیت در ثانیه است.

مودم های Bonding:

این مودم که به عنوان مودم تسحیمی این هم شناخته شده است دو یا چند خط تلفن دارد و آنها را برای حصول شماره گیری با سرعت بالای 200 یا بیشتر تاکید می کند برای مثال یک مودم Bonding k56 دوگانه k112 سرعت با استفاده از دو خط تلفن دارد. سرعت دون دو کردن محدود به حداکثر سرعت هر کانال می شود بنابراین یک مودم k56 هر فایل را فقط با سرعت k56 دریافت می کند. امتیاز این مودم این است که قادر به انتشار دریافت فایل های چند گانه مانند از طریق کانال های مودم Bonding است که دریافت را سریعتر می سازد و تکله های متفاوت فایل را از طریق کانال های مختلف سریعتر دریافت می کند. این مودم های استفاده شده در حالت چند کانال با ISP یکی از آنها، ISP باید اتصالات همزمان چند گانه را از یک کاربر پشتیبانی کند این نوع مودم ها برای اولین بار در اواسط دهه 1990 ایجاد شدند به سبب فقدان پشتیبانی از جانب ISPها و معرفی اتصالات اینترنتی یا باند وسیع این نوع مودم ها هرگز در میان کاربران خانگی خیلی مشهود نشده اند. مودم های صوتی جدید امروزی ttu- tv092 استاندارد به مدار نزدیکی ره یافت دهنده ی shanon کانال های تلفنی pstn مورد استفاده نشان هستند. آنها مودم های صوتی / اطلاعاتی / فاکس Plug and Play هستند.

 

مودم های رادیویی:

ماهواره وسیع مستقیم wifi و تلفن های موبایل همگی برای ارتباط از مودم ها استفاده می کنند همانند اغلب دیگر سرویس های بیسم امروزی. ارتباطات تلفنی جدید و شبکه های اطلاعاتی نیز کار بروی وسیع از مودم های رادیوی ایجاد می کنند که اتصالات اطلاعاتی فاصله ی طولانی در آنها نیاز هستند. چنین سیستم هایی بخشی مهم از PSTN هستند و همچنین در کار بروی رایج برای اتصالات شبکه ای کامپیوتری با سرعت بالا برای طرح بندی حیطه هاست که در آنها فیبر اقتصادی نمی باشد.

حتی در جایی که کابل نصب می شود، گاهی ممکن است عملکرد بهتری حاصل شود یا بخش های دیگر سیستم با استفاده از بسامدهای رادیویی و تکنیک های مدل سازی از طریق یک کابل ساده تر است. کابل Coaxial پهنای باند وسیعی دارد و اتنیوشن سیگنال مشکلی اصلی در نرخ های اطلاعات بالا شدند اگر یک سیگنال دیجیتال استفاده می شود. با استفاده از یک مودم مقدار بیشتری از اطلاعات دیجیتالی قابل انتقال از طریق بخش منفرد سیم می شود. تلویزیون کابلی دیجیتال و سرویس های اینترنتی کابلی از مودم های بسامد رادیویی برای ادامه نیازهای پهنای باند و افزایش خانه داران جدید استفاده می کنند.

 

استفاده از مودم نیز موجبات دستیابی چند گانه دید بسامد را برای استفاده فراهم می آورند و با استفاده از کاربران بسیار استفاده کننده از سیم تک ارتباط دیجیتالی کامل دوتایی ایجاد می کنند. مودم های بی سیم تنوع نوعی بسیار دارند با پهنای باندها و سرعت های متفاوت هستند و گاهی اوقات با هوش محسوب می شوند و انتقال دهنده اطلاعاتی هستند که بر روی یک بسامد حامل برای ایجاد اتصالات ارتباطی بیسیم همزمان برای کار همزمان بر روی بسامدهای متفاوت مدل سازی می شود. و در روش مشابه با مودم با خط تلفیتشان کار می کنند. نوعا، نیمه دوتایی بودند بدین معنا که قادر به ارسال و دریافت همزمان اطلاعات نبودند و برای جمع آوری مقادیر اطلاعات از موقعیت های مختلف دستیابی آسان به زیر ساخت سیمی(سیم دار) ندارد. و به طور رایج توسط شرکت های مصرفی برای جمع آوری اطلاعات استفاده می شوند. مودم های باهوشی با یک دسترسی رسانه ای کنترل کننده درونی که از اطلاعات تصادفی از اطلاعات مجددا ارسال شده که به طور صحیح دریافت شده ممانعت می کند و نوعا نیازمند پهنای باند بیشتری نسبت به مودم های شفاف هستند و نرخ های اطلاعاتی بالاتری را به دست می آورند. استاندارد IEEEA 802.11 تعریف کننده ی طرح مدل سازی گستره کوتاه است که بر روی یک مقیاس بزرگ در جهان استفاده می شود.

WiMax,Wifi:

در استانداردهای WiMax,Wifi مودم های استفاده می شوند و در بسامدهای امواج کوچک عمل می کنند. Wifi اصولاَ در لب تاپ ها برای اتصالات اینترنتی و پروتکل کاربرد بیسیم (WAP) استفاده می شوند.

مودم های متحرک و روتر(مسیریاب):

مودم های خارجی حفظ تلفنی متحرک (GPRS, UMTS) نیز به عنوان کارت اطلاعاتی و روتر rouder سلولی شناخته می شوند. کارت اطلاعاتی یک کارت PC است که در آن کارت تلفن مشمول می شود در حالیکه یک روتر سلولی می تواند شامل یا فاقد کارت اطلاعاتی خارجی باشد اغلب روتر rouder های سلولی اینطورند برای روتر rouder سلولی باند پهن متحرک WAARCM3.

امروزه مودم های USP با یک نگه دارنده کارت SIM مشتق شده وجود دارند یعنی شما فقط نیازمند پورت USP و یک مودم برای اتصال به اینترنت هستید.
برچسب ها:قیمت مودم-نحوه عملكرد مودم رادیویی-نحوه عملكرد مودم ای دی اس ال-مودم دلینك
 
سرقت طلافروشی در شهرستان پاكدشت
+ نوشته شده در یکشنبه دهم آذر 1392 ساعت 15:55 شماره پست: 109

صبح روزچهارشنبه واقع در شهرستان پاکدشت -شهرک حصارامیر-خیابان علامه ساعت ۱۰:۵۵ دقیقه پنج نفر به صورت ناشناس و مسلحانه وارد طلا فروشی شدند و مقدار ۴:۶۰۰ گرم ربودن،کل زمان سرقت دو دقیقه طول نکشید و تا امدن نیروهای انتظامی به محل سرقت فرار کردن و فعلا که چهار روز از این ماجرا میگذرد خبری از دستگیری سارقان نیست.
لینک دانلود فیلم سرقت طلا فروشی

                                                     دانلود فیلم۲۷مگابایت
برچسب ها:سرقت طلافروشی در شهرستان پاكدشت-دانلود فیلم سرقت طلا فروشی در پاكدشت-ی در پاكدشت
تمایل خودروسازان بین‌المللی برای سرمایه‌گذاری در ایران افزایش یافته است
+ نوشته شده در یکشنبه دهم آذر 1392 ساعت 14:46 شماره پست: 108
تلویزیون بی بی سی :







آموزش كامل و رایگان 40بازی شعبده بازی
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و سوم دی 1392 ساعت 16:0 شماره پست: 147

مطلب مهمـی که باید به خاطــر بسپارید این است که موفقیت یک بازی شعبــده و یا تردستی بستگی به نحـوه ارائه آن دارد. غالباً ساده ترین شعبده ها را می توان به لطف ارائه ای مناسب به گونه ای جلوه داد که در حـد یک معجزه خودنمایی کند. پس باید یاد بگیرید که هر بازی را به نحوی مطلوب و پر کشش ارائه دهید. اگر شما مطالب را خوب درک کنید و خوب به اجــرا بگذاریـد، شایــد روزی در زمره شعبـده بازان ماهـر در آییـد و در جمـع دوستانتان بدرخشیـد. یادتان باشد، بهتـرین بازی های دنیا اگر با ضعف و ندانم کاری انجـام شوند به بدترین آنها تبدیل خـواهند شد. پس به نکات زیر توجـه کرده و نسبت به آنها دقت کامل داشته باشید:

1. به حد کافی تمرین کنید تا بتوانید به راحتی و سادگی قادر به انجام بازی باشید.

2. در هـر محفل، بیش از یک بار بازی را انجـام ندهیـد تا با کنجکاوی تماشاچیان رازتان فاش فاش نگردد.

3 . برای آن که حضار را شگفت زده کرده باشید، از یاد دادن بازی امتناع ورزید.

4. هنگام نمایش، اعتماد به نفس داشته باشید که برگ برنده هر شعبده بازهمین است.

5. حرف بزنید . . . ! یعنی باید به موازات انجام هـر شعبده، با دقت کافی صحبت کنید تا تأثیر مطلوب بر روی ذهن بیننده ایجاد شود. برای این کار، می بایســــت جملاتی که به کار می گیرید به حد کافی جالب و سرگرم کننده باشند.
 

دستگیری اراذل اوباش هشترود

عکس های جدید بازیرگران مشهور هالیوود

زمان پرداخت یارانه ها

مودم ,های ,یک ,استفاده ,ها ,تلفن ,مودم های ,را به ,می شود ,که در ,می کنند ,تامین کنندگان خدمات ,ارائه دهندگان خدمات ,برای کنترل کامپیوتر ,تبدیل اطلاعات دیجیتال

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پاورلاین بیاییــــــــد این آتش ویرانگر را مهار کنیم گلچین مطالب وب ماجراهای سیاسیون سعیدبلاگ پایگاه اطلاع رسانى مهدی مددی گرده بسپار | رسانه صنعت ساختمان Lon's notes ثبت شرکت - ثبت برند - ثبت برند فارسی بازاریابی| تحقیقات بازار، مدیریت برندینگ، مدیریت بازاریابی